Trio Niels - Danmarks Hyggeligste Trio

Trio Niels er det perfekte orkester til de private fester - store som små...

Her møder publikum en super velspillende og velsmurt trio med et flot lydbillede og fuld tryk på underholdningen. Trioen er på mange måder en smule anderledes - vi gør det liiiidt sjovere og vores kælen for detaljer tilfredsstiller selv den mest kræsne lytter. Musikken er hele vejen igennem veludført med masser af kor, små overraskelser og særdeles velegnet til en god svingom. Vi byder også op til at man kan sidde og lytte, hvis man vil.

Vi består af en trommeslager, en pianist og fronten varetages af Anders på sang og guitar. Musikken vi spiller er bl.a. fra kunstnere som Sko/Torp, Rasmus Nøhr, Backseat (Ivan Pedersen), Rasmus Seebach, Tina Turner, Michael Bolton, Kim Larsen og mange, mange flere. Ergo er vores repetoire velkendt for alle aldersgrupper og forstår man at feste er Trio Niels det rette valg! Vi agerer ikke dukeboks, men opfordringer fra publikum imødekommes, hvis vi kender numrene og kan lære dem på 20 sekunder - hvilket ofte sker!! c",)

Kulissen står med hyggelige tæpper og stemningsfuld belysning. 

I pauserne spiller vi lidt musik fra vores anlæg. Brudevalsen er naturligvis inkluderet til brylluppet. Pianisten kan bestilles til at spille under middagen til en fordelagtig pris.

Vi har valgt ikke at indspille en demo i et lydstudie, som du villle kunne lytte på her. Vi har svært ved at formidle den energi og 'kick ass' på en lydfil som publikum oplever når vi spiller live! Læs hellere længere nede på siden hvad kunderne skriver...  

Forespørgsel og booking via hjemmesiden. Klik her.

 

Hvem er Niels?

Tjo... Niels er såmænd vores lille maskot, som har været med stort set fra starten. Han er fremstillet i det fineste bast og hænger trofast med store øre på trommesættet og holder øje med at alt går som det skal. Oprindeligt var han tænkt som en håndklædeholder i de moderne 70'ere, men nu altså som vores maskot og tro følgesvend i de snart 15 år trioen har været på landevejen. 

Glæd dig til at hilse på Niels...  

Kunderne fortæller...

 

 

Jeg havde i juni måned Trio Niels til at spille til min 60 års fødselsdag på Restaurant Merlot, Vejle.

Og det skulle vise sig at være et valg jeg aldrig fortrød!!

Bandet består af 3 meget imødekommende, punktlige og lydhøre unge mænd der giver alt, hvad de har i sig.

De var gode til at spille musik, der passede til målgruppen, var ligeledes fantastiske til at fange en stemning og lave variation over numrene.

Med et underholdende sceneshow og rigtig mange gode dansehit formåede de gang på gang at få dansegulvet fyldt.

Så med andre ord - vil du have et suverænt velspillende og underholdende band med en god lyd og en fin opsætning, skal du vælge Trio Niels.

 

 

Ruth Svends Pedersen

 


 

Hej Anders,


Rigtig mange gange tak fordi I var med til at gøre vores bryllupsdag til en hel uforglemmelig dag! At du Anders sang \"du er\" i Ejsing kirke, pianisten under middagen og at I spillede op til dans, viste sig at være den HELT rigtige beslutning til vores bryllup.I gjorde det helt fantastisk! Musik valget var i top, noget man virkelig kunne danse og synge med på. SUPER! Flere at gæsterne har rost jer til skyerne! -så mon ikke vi ses engang igen! I var en stor del af vores dag, TAK!


Kasper og Sofie

 

Kære Anders og Band.


Min mand og jeg vil gerne sige jer kæmpe stor tak for, at gøre vores bryllup til en helt igennem fantastisk fest. Folk hyggede sig og fik danset og sunget med på en masse dejlige sange. I har alle 3 et kæmpe talent. Alle incl pianisten under middagen er blevet rost til skyerne. Når der engang igen skal holdes fest, vil vi ikke bruge tid på nettet til at finde band. De er fundet :)

Endnu engang tusinde tak! Tak for den lille boogie woggie :)


Kærlig hilsen Henrik og Charlotte.
Hej alle 3.


Tusind tak for Jeres dejlige musik til vores kobberbryllup. Det satte gang i hele familien og der er ros fra alle gæsterne :-)


Mange hilsner fra

Chris og Karen
Hej Anders & Trio Niels


Det er muligt, at det \'bare\' var endnu et job for jer i lørdags - men for os var det simpelthen fuldendelsen af et i forvejen helt igennem perfekt bryllup for vores datter og svigersøn.

Alt I leverede, lige fra din sang i kirken over en velspillet og velafbalanceret dinnermusik v/pianomesteren og afsluttende med en endog til tider meget, meget levende dansemusik - for katten, hvor var det hele godt. Vi giver \"et stort 5-tal\" og anbefaler alle at booke jer ;-) 


Hilsen fra John og Birgitte